Home / Uncategorized / HİZMETLERİMİZ

HİZMETLERİMİZ

Hızın rekabet avantajlarından biri olduğunu biliyoruz. Tüm isteklerinize şaşırtıcı bir hızla cevap verebilmek için çeşitli sektörlerden kurumsal tedarikçilerin olduğu büyük bir veri tabanımızla hizmet veriyoruz. Bu hizmet sadece gerçekten ihtiyacınız olduğunda satın alım yapmanızı ve maliyetlerinizi daha esnek, düşük bir hale getirmenizi sağlar. İhtiyaçlarınızı ve maliyetlerinizi dinamik pazarlarda daha esnek hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Kaliteli, kesintisiz ve ölçülebilir satın alma hizmeti edinme

Ana işinize (Core Business) direk odaklanabilme ve bu alanda uzmanlaşabilme. Bunun sonucunda satış, pazarlama, iş geliştirme vb. stratejilere daha fazla vakit ve kaynak ayırarak operasyonel verimlilik sağlama

Süreli / dönemsel satınalma danışmanlığı

Süreli / dönemsel satınalma danışmanlığı hizmeti ile belirlenen bir süre içinde tüm satınalma faaliyetleriniz tarafımızdan yürütülür. Satınalma sistemi ve maliyet düşürme bir stratejidir ama önemli olan bu stratejiye hangi taktik ile ulaşabileceğinizdir. Size sektördeki tecrübelerimiz ışığında en uygun taktikler ile satınalma ve maliyet düşürme stratejilerinize ulaşmanızı sağlayacağız.

Satınalma sistem ve tedarikçi analizi 

Satınalma sistem analizi hizmeti ile yıl içindeki tüm satınalmalarınıza ait kayıtlar % 100 oranında kontrol edilir ve satınalma sisteminizin analizi yapılarak size raporlama yapılır ve alternatif malzemeler, satınalma süreçleri yada tedarikçi önerileri sunulur. Buradaki amaç var olan sistemdeki alımların kontrolü ve optimizasyonudur. Bu çalışma ile çok ciddi ölçülebilir tasarruflar sağlanmaktadır. Ayrıca sistemdeki tedarikçilerde tek tek elden geçirilerek ürün fiyat performansı ve alternatif tedarikçi gerekliliği de sorgulanmış olur.

Satınalma sistemi yanısıra malzeme/gereklilik ve malzeme kalitesi/fiyat analizleri yapılarak gerektiğinde kullanılan malzemeler, girdiler, sarflar, makine ve ekipman optimize edilir. Bu noktada geleneksel satınalma danışmanlığı yerine uzun yıllara dayanan  27 yıllık tecrübemiz  ile  rekabete dayalı alım yapılması

Ek olarak bakım anlaşmaları da kontrol edilerek optimize edilir.

Yurt içi ve yurt dışı teklif alma

Yurt içi ve yurt dışı teklif alma hizmeti ile yurt içi ve yurt dışı tedarikçi araştırması ve teklif ama hizmeti verilmektedir, bu hizmet pazarlık hizmeti ile de desteklenebilir. Teklif alma hizmetimiz ile tek tek firma araştırıp yada firmalar ile iletişime gezip teklif almak için zaman harcamazsınız ve sürecin uzmanlar tarafından yönetilmesini sağlarsınız.

Tedarikçi sağlama

Tedarikçi sağlama hizmeti ile belli bir ürün veya hizmet için alternatif güvenilir tedarikçi sağlama ve değerlendirme sağlanmaktadır. İhtiyacınız olduğunda size yeni yada var olan tedarikçilerinize alternatif olarak yurt içinde yada yurt dışında güvenilir ve etik ticaret yapan tedarikçiler önerilir.

Çalışma Şekilleri
Satınalma Danışmanlığı üç ana işbirliği modeli sunuyor:

Danışmanlık Modeli
Mevcut maliyetlerde tasarruf yapmak için Satınalma Danışmanlığı firmanızın tüm alımlarını analiz eder, daha şeffaf, esnek ve firma lehine şartlarla revize eder.
Şirketinize özel Satınalma Sistemi kurar.
Şirketinize özel Satınalma Prosedürü hazırlar.
Bu modelde belli bir danışmanlık ücreti alınır.

Full Outsourcing Modeli
Müşteriden satın alınacak ürün/hizmet için alınan detaydan sonraki tüm adımlar Satınalma Danışmanlığı tarafından takip edilir. Ödeme müşteri tarafından yapılır. Satınalma Danışmanlığı hizmet için belli oranda komisyon alır.

Akıllı Outsourcing Modeli
Müşteri ile Satınalma Danışmanlığı araştırma, fiyat pazarlığı ve değerlendirmenın hangi alımlarda kimin tarafından yürütüleceğini aralarında imzalayacakları sözleşmeyle belirler. Sözleşme görüşmeleri sayısı belli bir limit dahilinde olmak üzere aylık bir ücret belirtilir.

About admin

Check Also

ALMANYA 71540 Murrhardt Germany KARA PARSİYEL İTHALAT YÜKLEMESİ

Aşağıda detayları veilmiş olan kara parsiyel ithalat için belirtilen mail ve whatsap üzerin den teklif …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Powered by themekiller.com